Despre noi

Despre noi

Lebadă Albă- restaurantul cu istorie fascinanta ce se trage de multi ani.
Fara exagerare putem spune ca e unul din cele mai impecabile localuri ale tarii. Acest restaurant este cel mi potrivit loc pentru o petrecere de neuitat cu bucate fascinante. Una din cele mai unice specificatie a restaurantului sunt lebedele albe care plutind pe lac atrag privirile oaspetilor.

Experienta captivata de a lungul anilor si traditiile restaurantului Lebada alba le permite sa ofere o deservire la nivel inalt din momentul deschiderii si pina in ziua de astazi.

Restaurantul "Lebada Alba" vă invită în vizită! La vizita dvs., vom pregăti o varietate de feluri de mâncare delicioase, care într-adevăr merită aprecierea voastră! Sărbătoriți-vă evenimentul solemn cu colegii sau rudele și nu ezitați - veți avea doar amintiri plăcute despre restaurantul "Lebada Alba"!

BUCATARIA NOASTRA

Pentru cei care vizitează pentru prima dată restaurantul "Lebada Alba", este destul de neobișnuit să vedeți un meniu atât de variat. Oferim 100 feluri de salate, peste 70 feluri delicioase de carne și pește, șapte duzini feluri de garnituri diferite, deserturi uimitoare! Fiecare fel de mâncare este pregătită conform propriei sale rețete și oricare dintre aceste feluri de mâncare vă poate fi servită la cererea dumneavoastră. Bucătarul nostru este câștigătorul medaliilor de aur câștigate la diferite festivaluri de artă culinară, așa că nu aveți îndoială de calitatea uimitoare a mâncărurilor noastre!

SALILE NOASTRE

Dacă veți organiza nuntă, cumătrie, eveniment corporativ sau altă sărbătoare, evenimentul dvs. va fi luxos și memorabil! Va oferim două săli magnifice, pentru 300 și respectiv 50 de persoane, pregătite în prealabil și echipate cu tot ce este necesar pentru eveniment. Întregul mediu ambiant, inclusiv designul sălii, deservirea impecabilă a mesei, jocul subtil al luminii și acustica fermecătoare vă vor permite să vă bucurați de evenimentul dvs. la maxim!

DESERVIREA NOASTRA

Bucătărie delicioasă și atmosfera minunată - nu este tot ceea ce vă oferă restaurantul "Lebada Alba". Muzica noastră vie interpretată de muzicieni profesioniști vă va decora seara în cele mai bune tradiții ale serviciului de restaurante! În plus, vă oferim cea mai modernă tehnologie de a asculta muzică, precum și multe alte bonusuri și caracteristici frumoase.

La noi se organizează atât bufete diplomatice, cât și festivaluri internaționale și emisiuni TV. De asemenea, organizăm bufete cu ieșire. Orice eveniment, indiferent de statutul și numărul de oaspeți, va fi organizat la cel mai înalt nivel! Vom face tot posibilul ca să veniți cu plăcere la restaurantul "Lebada Alba" iarăși și iarăși!

 

Alison & Mark Priston

Огромное спасибо ресторану "Белый лебедь" за прекрасный праздник, за то что подарили нам большую радость и удовольствие от прекрасной кухни и великолепного обслуживания. С самого начала, начиная с момента, как мы обратились в администрацию для обсуждения меню и до окончания праздника все было безукоризненно: внимательное отношение персонала, прекрасная кухня и отличное обслуживание. Спасибо вам за всё!

Alison & Mark Priston

O zi de neuitat perfecuta alaturi de cei dragin localul aferit D-stra. Bucatele, surprizele, deservirea au fost la maxim pentru ce va multumim din suflet!

Автор: Pahom i Snejana 068689170
Alison & Mark Priston

Благодарим персонал ресторана "Белый лебедь" за организацию и проведение торжества, которое останется в памяти у всех надолго. 079466706 Александр

Автор: семья Давыдовых
Alison & Mark Priston

Din partea participantilir la ceremoinie casatoriei lui Eugen si Olga organizata in localul restaurantului LEBEDA ALBA va aducem sincere multumiri pentru calitatea superioara. Multumim mult! S. Brigalda 069111264 22.09.2012

Автор: S.Brigalda
Alison & Mark Priston

Din poartea familiei noastre Cernei si Ursu aducem calde si sincerefelicitari si multumiriintregii ecipe de bucatarie, chelneripentru deservirea la nivel bine pregatit. 30/08/2013

Автор: Boris Cernei, Maria Ursu 060199633

Sa ne facem nunta perfecta.

Mesajul este trimis cu succes!