Aniversări

Ziua de naștere, sărbătorită în restaurantul "Lebada Alba", vă permite să rezolvați multe probleme simultan! Nu mai trebuie să vă gândiți unde să sărbătoriți evenimentul, în timp ce sălile din restaurant pot găzdui un număr mare de oaspeți. Nu trebuie să căutați produse alimentare și să gătiți, deoarece oaspeții dvs. din restaurant vor fi deserviți cu feluri de mâncare de elită. Nu trebuie să vă gândiți la organizarea evenimentului sau programului de divertisment, deoarece toate acestea vă vor aștepta și pe oaspeții dvs. aici. Veniți la restaurantul "Lebada Alba" și sărbătoriți ziua dvs. de naștere cu plăcere!

PENTRU DVS. ȘI OASPEȚII DVS. - CELE MAI BUNE FELURI DE MÂNCARE!
Desigur, majoritatea felurilor de mâncare pe care doriți să le serviți oaspeților se află deja în meniul nostru. Cu toate acestea, suntem pregătiți să vă preparăm și ceva special, conform rețetei originale. Ni se spune adesea că bucătăria noastră seamănă cu cea de casă, gătită de o gospodină grijulie. Dar dacă vreți ceva original - nu ezitați, vom reuși! Bucătarul șef al restaurantului "Lebada Alba", câștigător al premiilor de aur la festivalurile de culinărie, va face oricare dintre visele dvs. culinare să devină realitate!

PENTRU DVS. ȘI OASPEȚII DVS. - CELE MAI BUNE SĂLI!
În cele mai multe cazuri, comandăm o sală de banchet pentru 50 de persoane pentru zilele de naștere. În această sală, totul este adaptat pentru o odihnă confortabilă și gustoasă a oricărei companii, indiferent de preferință. Destul de des, o terasă este comandată la noi, unde cele mai plăcute toasturi și felicitări sunt pronunțate sub mirosul mâncărurilor preparate la grătar! Dar dacă doriți să sărbătoriți o aniversare într-o companie mare de rude, prieteni și colegi, atunci suntem gata să vă oferim o sală pentru 300 de persoane, unde absolut fiecare oaspete va fi deservit confortabil!

PENTRU DVS. ȘI OASPEȚII DVS. – CEA MAI BUNĂ DESERVIRE!
Respectarea statutului restaurantului necesită o relație specială cu clienții noștri. Chelnerii noștri, în costume negre și mănuși albe, au grijă cu atenție de procesul de deservire a meselor și a băuturilor strict urmate! Deservirea mesei este, de asemenea, impecabilă, care, fără îndoială, va fi apreciată de adepții stilului și etichetei. Toate mesele și băuturile din restaurantul "Lebada Alba" sunt servite doar la temperatura corespunzătoare.

PENTRU DVS. ȘI OASPEȚII DVS. – CEA MAI BUNĂ PROGRAMĂ DE DIVERTISMENT!
Cunoscătorii de odihnă în restaurant vor fi mulțumiți de munca muzicienilor noștri, interpretând bine-cunoscute compoziții numai live. Dar dacă dvs. și oaspeții dvs. preferați să dansați sub muzica vedetelor de estradă, atunci aveți la dispoziție echipamentele cele mai moderne pentru a reda muzică de orice format digital. De asemenea, avem karaoke, video pe un ecran imens, diverse concursuri și altele din ceea ce doriți! Veniți la restaurantul "Lebada Alba" și sărbătoriți ziua dvs. de naștere la cel mai înalt nivel demn de dvs.!

 

Adresa

Albișoara 84/6

Telefon

060 50 20 50

Email

info@lebada-alba.md
Mesajul este trimis cu succes!