Corporativ

Corporativul în restaurantul "Lebada Alba" este o adevărată recunoaștere a muncii de succes a întregii echipe a companiei dvs.! Locul unde au loc de asemenea evenimentele oficiale, este cel mai potrivit pentru a susține și întări integritatea echipei, spiritul de echipă general și munca de succes! Aici vă puteți relaxa cu adevărat înconjurat de colegii de muncă, la care contribuie nu doar bucătăria excelentă, ci și de o atmosferă reală de sărbătoare!

VOM GĂSI LOC PENTRU FIECARE!
Aveți un colectiv mare de muncă? Veniți la restaurantul "Lebada Alba"! În sala spațioasă pentru 300 de persoane vor încăpea nu doar colegii dvs. din biroul central, ci și angajații numeroaselor filiale. Datorită aranjamentului competent al meselor, oaspeții nu vor sta aglomerați! Și vom face toate eforturile pentru ca corporativul dvs. să fie la înălțime!

Dacă colectivul dvs. de muncă nu este atât de numeros, atunci veți avea la dispoziție o sală de banchet excelentă cu 50 de locuri. Veți fi deserviți de chelneri experimentați cu costume negre și mănuși albe, respectând cu strictețe ceremonia de deservire a mâncărurilor. Paharele de vin spumanți lungi, tacâmurile italiene, vesela originală și tot aranjamentul vor satisface pe deplin nivelul înalt al evenimentului pe care l-ați organizat în restaurantul "Lebada Alba"!

Aici este foarte posibil să vă retrageți pe perne moi la mese rotunde separate, unde într-o atmosferă relaxată să discutați întrebări interesante cu colegii. Pentru admiratori de distracție la aer proaspăt, vă oferim terasa confortabilă, unde se gătesc mâncăruri uimitoare de grătar!

AVEM O BUCĂTĂRIE EXCEPȚIONALĂ!
Bucătarul care a câștigat de două ori medalii de aur la festivaluri de artă culinară va găti pentru dvs. și angajații dvs.! Înțelegem că nu va fi ușor să alegeți meniul evenimentului din cele 70 de feluri de mâncare de carne și pește, o varietate de feluri de garnituri, o sută de tipuri de salate, feluri de mâncare delicioase la grătar, numeroase deserturi și băuturi. Spuneți-ne despre preferințele dvs. în avans, iar masa dvs. la restaurantul "Lebada Alba" va satisface toate așteptările cele mai delicioase!

VIDEO PREZENTĂRI, KARAOKE, DANSURI – DE ASEMENEA AVEM!
Corporativul dvs. este asociat cu noi realizări ale companiei? Puteți demonstra aceasta cu un proiector video pe un ecran de dimensiunea unui perete! Comentariile și discursurile dvs. vor fi auzite clar în toate colțurile sălii, datorită excelentei acustice și tehnologiei cele mai moderne. Oferim muzică vie, dar dacă doriți, puteți conecta redarea de la orice dispozitive digitale. Dansul, karaoke-ul, mâncarea delicioasă și marea dispoziție - toate acestea vă așteaptă la o petrecere corporatistă în restaurantul "Lebada Alba"!

 

Adresa

Albișoara 84/6

Telefon

060 50 20 50

Email

info@lebada-alba.md
Mesajul este trimis cu succes!