Nunta

Nunta în acest restaurant vă aduce o mulțime de impresii de neuitat! Atât oaspeții, cât și gazdele sărbătorii vor fi încântați de oportunitățile oferite de restaurantul " Lebada Alba "! Ceremonia de nunta, care are loc într-o atmosferă de lux, distracție și confort, va rămâne în memoria participanților la acest eveniment solemn!

SĂLI SPAȚIOASE DE 300 ȘI 50 DE LOCURI
Cunoscătorii marilor ceremonii de nuntă se vor bucura de sala noastră spațioasă de 300 de locuri, decorat în stilul tradițiilor preferate de dvs. Oaspeții nu vor fi aglomerați aici, pentru că chiar și atunci când ei vor ocupa toate locurile din sală, vom găsi întotdeauna un loc pentru activități și dansuri active! Dacă invitați la nuntă doar oaspeții selectați, atunci sala nostru de 40 de locuri este perfectă pentru evenimentul dvs. Pentru dvs. și oaspeții dvs. puteți folosi terasa confortabilă, unde se gătesc feluri de mâncare delicioase la grătar! Meniul, serviciul, designul și toate celelalte nuanțe ale nunții vor fi în orice caz la înălțime, corespunzător nivelului acestui restaurant!

FELURI DE MÂNCARE DELICIOASE DE LA CÂȘTIGĂTORUL PREMIULUI FESTIVALULUI DE ARTĂ CULINARĂ
Restaurantul "Lebada Alba" este renumit pentru un număr mare de mâncăruri în meniul obișnuit. Dar noi vom oferi oaspeților dvs. mai mult! Bucătarul nostru șef, câștigătorul a două medalii de aur în abilități culinare, este capabil să îndeplinească oricare dintre capriciile dvs. culinare! Toate felurile de delicii culinare ale bucătăriei moldovenești și europene sunt create în strictă conformitate cu rețeta originală, care, fără îndoială, va fi apreciată de gurmanzi reali. Apropo, tinerii căsătoriți primesc un tort de nuntă magnific gratuit, ca un cadou de la restaurantul ”Lebada Alba”!

ADEVĂRATĂ ARMONIE A MUZICII ȘI A LUMINII
Muzică vie în restaurantul "Lebada Alba" este doar o mică parte din ceea ce vă putem oferi dvs. și oaspeților dvs. Chiar și iluminarea tavanelor suspendate funcționează pentru a avea o stare de spirit festivă, concentrându-se subtil asupra detaliilor necesare. Echipamentul tehnic al restaurantului vă permite să conectați înregistrările de care aveți nevoie în orice format audio și video în orice moment. Unul dintre pereții restaurantului servește ca un ecran imens, datorită căruia toți oaspeții dvs. vor vedea videoclipul. O acustică magnifică, un echipament tehnic avansat și un interior încântător nu vor lăsa indiferenți nici un oaspete la nuntă! Veniți la restaurantul " Lebada Alba " și primiți o adevărată plăcere a serii de nuntă!

 

Adresa

Albișoara 84/6

Telefon

060 50 20 50

Email

info@lebada-alba.md
Mesajul este trimis cu succes!